Jste zde: orlenunipetrol.cz > CZ/  Média/  Tiskové zprávy/  Benzina nabízí na modernizovaných čerpacích stanicích občerstvení i pro mobily
Velikost textu:  A AA
Benzina nabízí na modernizovaných čerpacích stanicích občerstvení i pro mobily

21-03-2018  

Praha, 21. března 2018 – Benzina, která je se 402 čerpacími stanicemi největší sítí v České republice, pokračuje v modernizaci a rozšiřování služeb pro zákazníky. V minulém roce kompletně pokryla své čerpací stanice bezplatným vysokorychlostním bezdrátovým internetem a nyní v rámci rozšiřování konceptu občerstvení STOP CAFE nabízí službu re-charge, která díky zásuvkám umožňuje pohodlné nabíjení přenosných zařízení, jako jsou mobilní telefony, tablety či notebooky. 
 
Trend využívat mobily a notebooky v kavárnách čerpacích stanic Benzina neustále roste. Stále častěji se čerpací stanice stávají také místem obchodních schůzek a jednání. Moderní prostředí s dobrou kávou, chutným občertsvením a bezdrátovým vysokorychlostním připojením, které je bez hesla, datových limitů a zcela zdarma, k tomu přímo vyzývá.

Měníme k lepšímu nejen vzhled stanic, ale také nabídku služeb. Modernizované stanice nabízejí zákazníkům nový design, nové druhy občerstvení a rozšířené zóny k relaxaci či práci. Jsme přesvědčeni, že k tomu dnes také patří nejen připojení k internetu, ale i možnost dobít si svá mobilní zařízení. Takto zmodernizovaných již máme 32 stanic a do konce roku jich chceme mít 100,“ říká Agnieszka Bobrukiewicz, vedoucí odboru marketingu pro maloobchod skupiny Unipetrol.

Čerpací stanice Benzina rozšířené o koncept STOP CAFE jsou v relaxační zóně vybaveny stolky s integrovanými zásuvkami pro nabíjení. Základní gastronomickou nabídku, oblíbenou fair trade káva a hotdog, rozšiřuje na vybraných stanicích pestrá paleta tradičních i moderních pokrmů s důrazem na zdravou výživu. Vedle hlavních jídel a salátů jsou k dispozici také snídaňová menu. Jídla jsou připravována ve speciálních pecích bez přidaného tuku. Mimo to STOP CAFE nabízí široký sortiment čerstvých baget, croissantů, můsli, jogurtů a dalších specialit. Vedle teplých a studených nápojů a kávy s certifikací Fairtrade jsou v nabídce  modernizovaných stanic také čerstvě lisované ovocné a zeleninové šťávy. Pro urgentní případy je k dispozici i prodej základních léků.
 


 
 
______________________________________________________________________________________________________________
Benzina je součástí skupiny Unipetrol a provozuje nejrozsáhlejší síť čerpacích stanic v České republice. Za více než půl století své existence prošla bohatým vývojem. Jedná se o tradiční a zároveň moderní značku českých motoristů, která je charakteristická svými vysoce kvalitními palivy a zákaznickými službami. Kromě zbrusu nových paliv s čistícím účinkem EFECTA nabízí Benzina také prémiová paliva VERVA a široký sortiment občerstvení v gastronomickém konceptu STOP CAFE. Na konci února 2018 vzrostl počet čerpacích stanic Benzina na 402. Tržní podíl Benziny byl na konci roku 2017 20,5 %.
Více na www.benzina.cz, www.facebook.com/Benzina.cz nebo https://www.instagram.com/benzinacz/
 
Kontakt:
Pavel Kaidl, tiskový mluvčí skupiny Unipetrol, tel: +420 736 502 520, e-mail: pavel.kaidl@unipetrol.cz
 


 

« zpět

 
 
 

Značky Skupiny UNIPETROL